donderdag 24 september 2015

De eerste maand zit er al bijna op...

En wat is de tijd gevlogen! We hebben al zoveel gedaan, dat de tijd echt vliegt. Deze week was weer een hele toffe week, met op maandag onder andere de sportdag. Verder hebben we nog veel gedaan, jammer genoeg vergeten we soms eens foto's te trekken. Hier een overzicht van enkele activiteiten: 



Vorige donderdag maakten we een tekening bij het verhaal van de grote olifant en het kleine schaapje. Hiervoor maakten we eerst een tekening met wasco en daarna schilderden we met ecoline over de tekening, wat een leuk effect! De tekeningen krijgen een mooi plaatsje in de klas. 


Brian van onze klas heeft wel een héél speciaal huisdier: een baardagaam! Zijn mama en papa kwamen het beestje eens tonen in de klas, iedereen mocht het eens aanraken en wrijven, wat een gek gevoel! Iedereen was super enthousiast en had enorm veel vragen, waar de mama van Brian altijd een antwoord op wist, nog eens bedankt!!






DANSEN!!


De kapoenen van het eerste jaar aan het werk met de nieuwe tekst van de week, ze duiden alle letters die ze kennen aan, dit zijn er nu al veel! 


De ronde...

Na ons bezoek aan de moestuin leerden we een leuk liedje over de groenten. Eerst moesten de kinderen in groepjes puzzels oplossen over de verschillende groenten waarover het liedje gaat. 



We hebben ook een les gehad samen met de kinderen van de andere klas, wat een grote bende! Maar iedereen heeft heel flink meegewerkt :)


Juul onderzoekt een pissebet, waar hij samen met enkele andere jongens een onderzoekje over gestart is. 



De meisjes van de klas geven vrijdag een klein optreden op het forum, wij kregen alvast een voorsmaakje! 


1 opmerking: